DSCF0081.JPG

borstvoeding: bij de volgende wordt alles anders

Deze cursus borstvoedingsvoorlichting is bedoeld voor zwangere van het tweede of derde kind waar het kunnen geven van borstvoeding aan het eerste kindje niet gelukt is. Waar is het mis gegaan? Kan het nu anders?

De borstvoedingsperiode bij uw eerste kind liep anders dan gewenst of verwacht. Misschien waren er medische reden, zoals een te vroeg geboren kind of complicaties tijdens de bevalling, die het geven van borstvoeding moeilijk makten. Misschien heeft u pijnklachten ervaren die de productie van moedermelk belemmerden of voor stress, frustratie en teleurstelling gezorgd hebben.

Heeft u de wens om borstvoeding bij uw volgende kind weer een kans te geven? In een kleine groep (met alleen vrouwen) bespreken wij uw vragen en zoeken wij naar de valkuilen. Wij kijken hoe een herhaling van de verleden borstvoedingsperiode voorkomen kan worden en proberen de borstvoeding een nieuwe kans te geven om deze nu wel te laten slagen. Tevens schrijven wij een voedingsplan waar u na de geboorte op terug kan grijpen.

Duur ouderavond: 1,5 uur
Kosten: € 10,- p.p.
Inschrijven noodzakelijk

inschrijven